3 dagersgolf

3 dager – 3 baner – 3 klasser

Siste helgen i juli arrangerer vi igjen 3-dagars golfen. 3 forskjellige baner på østsiden av Oslofjorden ønsker alle velkommen til en strålende måte å avslutte sommermåneden på.

For kun kr. 1200,- (NOK) kan du spille 3 av de mest populære golfbanene sør for Oslo – alle med sitt spesielle særpreg.

Nytt av året er at vi starter med shotgun alle dager

På Mørk ( fredag ) starter vi 14.00

I Drøbak (lørdag ) starter vi 10.00

På Evje ( søndag ) starter vi 10.00

Påmeldinger / «online» betaling skjer nå i Golfbox hvor turneringen ligger under Drøbak Golfklubb – Tredagers 2017 http://www.golfbox.no/app_livescoring/tour/?language=1044#/competition/1108458/info

 

Fredag 28.juli åpner vi med 1. runde på Mørk Golfbane

Mørk er en svært trivelig skogsbane i Spydeberg kommune, og har vært arrangør for 3-dagars siden starten. Klubben har arrangert ECCO Tour i flere år, og blir fortsatt mye benyttet til større arrangementer. Anlegget har glimrende treningsfasiliteter og en 9-hulls midsize bane.

Lørdag 29. juli spilles 2. runde på Drøbak Golfklubb

Drøbak Golfklubb har en av Norges mest besøkte baner. Banen er åpen og ganske «snill» - er beliggende nært Drøbak sentrum -  og blir hvert år benyttet av NGF til store turneringer – nasjonale og internasjonale. Banen ble bygget i 1992 og klubben har stor turneringskompetanse.

Søndag 30.juli spilles 3. runde på Evje Golfpark

Evje er Moss & Rygge GK`s golfbane i Rygge kommune og beliggende helt ned til Oslofjorden. Banen var vert for Challenge Tour i 2008. En krevende bane med lange hull og store greenområder og er en av de banene på Østlandet som åpner tidligst på grunn av et gunstig klima for golfspill

 

NB: det er ca. 30 minutters kjøring mellom alle banene