Et slag mot kreft

Kreftforeningen inviterer norske golfklubber til ET SLAG MOT KREFT – en videreføring av veldedighetsturneringen Pink Cup.

Formålet med turneringen er først og fremst å samle inn penger til kreftsaken og skape positivt engasjement blant klubbens medlemmer. I Moss & Rygge Golfklubb nøyer vi oss ikke med én turnering, men har satt av hele uke 26, fra og med 22. til og med 29. juni,  til denne innsamlingsaksjonen. 

Alle spillere som sjekker inn i proshoppen denne uken blir oppfordret til å bidra, og inntektene fra innsamlingsaksjonen går i sin helhet til formålet vi har valgt: forskning på kreftformer som få overlever.
Som medlem i Moss & Rygge Golfklubb, kan du også bidra ved melde deg på din favorittturnering og betale en ekstra startkontingent denne uken:

Tirsdag 23. juni: Seniorgolfen, shotgun kl 9.30
Onsdag 24. juni: Damegolf, scramble, fra kl. 16.30
Torsdag 25. juni: Herreserien, slaggolf, fra kl. 16.30
Fredag 26. juni:  Fredagsnier’n, eclectic/stableford, fra kl 16.30

Påmelding i Golfbox

Alle deltakere får en pose med pegger og markør som takk for bidraget.

For damegolfen på onsdag, herreserien på torsdag og Fredagsnier’n på fredag blir startkontingenten kr 200 som betales til Vipps nummer 611829. Denne startkontingenten går uavkortet til Krefforeningen.

For seniorgolfen, som også er åpen for andre enn klubbens medlemmer, betales vanlig startkontingent, kr 80, men deltakerne oppfordres til å støtte kreftsaken med kr 200 eller mer i tillegg.

Kan du ikke delta? Vipps ditt bidrag til 611829
 

Slik kommer du til finalen


ET SLAG MOT KREFT er er en landsdekkende veldedighetsturnering, der ti lag inviteres til landsfinalen etter følgende prinsipp:

fem klubber inviteres basert på totalt innsamlet beløp
fem klubber inviteres basert på innsamlet sum, delt på antall medlemmer 

Landsfinalen spilles i én klasse, Scramble, med samme bestemmelser som i klubbturneringen. Tid og sted for finalen annonseres senere.


Bli med, da vel!

 

Kreftforeningen
WHS 2020
Medlemsfordel
Plussmedlem
Veien til Golf
Turneringer
Del sosialt: