Proshop

Moss & Rygge Golfklubb

Golfshoppen på Evje har et stort utvalg av golfutstyr og klær for golfere i alle størrelser og fasonger. Og er du i tvil om hva som passer for deg og ditt spill, kan du alltid spørre en av våre dyktige proer om hjelp. De hjelper deg også med tilpasning av køller, og trenger du å få sving på spillet ditt, skal du lete lenge etter bedre golftrenere.

God fagkunnskap

Proene du treffer på Evje er PGA-utdannet teaching pros, som står for god fagkunnskap innenfor alt som har med golf å gjøre. – fra trening og undervisning til kyndig rådgiving, profesjonell testing og personlig tilpasning – custom fitting – av golfutstyr. 


Rett plass

Du finner golfshoppen på Evje i klubbhuset, bare noen skritt fra første teested og midt mellom niern og tiern om du skulle trenge påfyll av baller eller pegger. Står ikke Jørgen eller Anders bak disken, så treffer du dem nok på drivingrangen, en av øvelsesgreenene - eller kanskje på banen. 


Stort utvalg

Vi lytter til medlemmene våre, besøker golfmesser og vurderer nyheter før vi velger ut det vi mener er det beste fra de beste hvert år. 


 

 

J%C3%B8rgen%20Hill%C3%A5s
Jørgen Hillås
Headpro
997 13 289
Anders%20Kristiansen
Anders Kristiansen
Pro
909 67 995
Dagfinn%20Johnsen
Dagfinn Johnsen
Butikkansvarlig
900 59 955
Trenere
Treningstilbud
Book en protime
Tilbud i proshop
Åpningstider
Del sosialt: