Om banen

Evje Golfbane ligger nydelig til ved Evjesund i Oslofjorden, cirka syv minutters kjøring fra Moss sentrum, mellom Moss og Larkollen.

Fra første dag har Evje hatt en ambisjon om å være blant landets beste golfbaner, og allerede etter få måneders drift hadde banen besøk fra Peugeotguiden som ga Evje 17 poeng av 20 mulige, noe som for alvor plasserte denne fine golfbanen på golfkartet, ikke bare i Norge, men i Europa.

Skog- og parkbane med kjent signatur

Evje Golfbane er tegnet av Jeremy Turner, som regnes som en av Skandinavias fremste golfbanearkitekter og også har tegnet golfbaner som Hauger, Kongsberg og Nøtterøy. 

Den flotte 18-hullsbanen består av to nihulls sløyfer der de første ni slynger seg gjennom et åpent landskap med brede fairwayer og store greener, mens de siste ni, som tar deg helt ned til Oslofjorden, er mer kupert, omkranset av skog og med mer vann. 

I tillegg til 18 flotte golfhull består baneanlegget av 

  • romslige og velstelte treningsområder for pitching, chipping og putting
  • stor drivingrange med både matte- og gressutslag, noen under tak
  • hyggelig klubbhus som rommer kontorer, garderober og bar/restaurant
  • restaurant med alle rettigheter og plass til 60-70 personer innendørs
  • Stor uteterrasse, delvis overbygget og med utsikt til hull 18 og Evjesund.
  • velutstyrt proshop i egen bygning
  • driftshall for maskiner og -vedlikehold

Golf for alle

Banen er tilrettelagt for alle spillenivår og har fem definerte tee-steder; 64 - 61 - 57 - 49 og 39, slik at alle skal føle seg hjemme hos oss – uansett ferdighetsnivå, og uansett om du jakter på en mesterskapstittel eller vil senke skuldrene med gode venner.

Det er kort vei fra parkeringsplassen til klubbhuset, treningsområdene, proshoppen, og 1. tee. Alt ligger i umiddelbar nærhet til hverandre, og det går fint an å ta en rask pause  etter nier'n,  på vei til 10. tee-sted. 

Banen er ikke spesielt tilrettelagt for bruk av golfbiler, men golfbiler kan leies i proshoppen når baneforholdene tillater det, så lenge du viser hensyn og ikke setter unødvendige spor.

Hund er også tillatt på Evje, men vi ber om at den holdes i bånd. skal dog til en hver tid holdes i bånd.