16.06.2024
søndag
Tirsdag
23.04.2024
24.09.2024
Torsdag
25.04.2024
26.09.2024
mossogrygge
17°
I dag
Banen er
Åpen
Banen
Rangen er
Åpen
2
aktiviteter i dag
Aktiviteter
Del
Del
ArrowDown_Orange
mossogrygge
ArrowDown_Orange
gb_logo%20(1)
Tilbake

Veiviser til golf...

Hva må til for å kunne starte å spille golf?. Nedenfor har vi satt opp en veiviser som tar deg igjennom de forskjellige stegene.
Veien til Golf

Det første du må gjøre før du kan begynne å spille golf er å gjennomføre et Veien til golf-kurs. Kurset går som regel over 2 dager (helg) og er gratis så lenge du melder deg inn i golfklubben. Kurset gir en praktisk og teoretisk gjennomgang. Nedenfor finner du link til våre planlagte VTG kurs.
Veien til Golf
Veien til Golf
Kurs
shutterstock_170053652
Medlemskap

Vi har flere medlemskategorier å velge mellom. De fleste nybegynnere velger prøvemedlemskap som gir deg fritt spill ut sesongen, samt vår velkomstpakke. Er du barn, ungdom eller student har vi rimeligere kategorier for disse. Se våre medlemskategorier i linken nedenfor.
Medlemskap
Medlemskap
Innmelding

Når du har funnet den medlemskategorien som passer for deg, gjenstår bare å utføre innmeldingen og du er klar for å spille. Klikk på linken nedenfor for å gå til innmeldingsskjema.
Innmelding
Innmelding
AdobeStock_23138481
Golfstore
Utstyr

Dersom du ikke har utstyr fra før, eller får låne/kjøpe brukte køller, har vi produkter tilgjengelig i vår proshop. Velger du "Prøvemedlemskap" får du nybegynner halv-sett inkludert i prisen. Pris på et fint nybegynnersett får du for 3-4.000,-.
Trening

Vi tilbyr flere typer trening. Du kan enten trene på egenhånd på vårt treningsområd, melde deg på en av våre organiserte treningsøkter eller avtale protime med en av våre trenere.
golftrening
Ofte stilte spørsmål...
Hva koster Veien til golf
Må jeg ha eget utstyr på kursen?
Er kurset vanskelig?
Hva er bindingstiden på medlemskapet?
Hvor holdes kursene?
Hvem holder kurset?
Er det lunsjpause?
Må alle ha kurset?
Veien til Golf
Medlemskap
Innmelding
Utmelding
Ta kontakt dersom du har spørsmål:
Jorgen
Jørgen Hillås
Daglig leder
erik
Erik Gillebo
Hovedtrener