Damegruppa

JENTE- OG KVINNEGOLF - EVJE GOLF PARK

TIRSDAG 6. JUNI 2017 FRA KLOKKA 16.30 – 18.30

 

«Women’s Golf Day» er et arrangement for damer som ønsker å prøve golf for første gang eller som har lyst til å komme i gang igjen etter at golfkøllene har ligget på hylla en stund.

Dette er et verdensomspennende arrangement som har som mål å få flere jenter/kvinner til å spille golf. I 2016 arrangerte over 400 klubber fra 27 forskjellige land «Womens’s Golf Day» på hver sin hjemmebane.

På Evje Golfpark har damegruppa på Moss & Rygge Golfklubb ønske om å invitere deg og dine venninner/kvinnelige kollegaer til en trivelig ettermiddag, hvor dere vil få prøve dere litt på driving rangen, putting green og shipping green under veiledning av våre juniorer og kvinnelige medlemmer.

Det vil også bli litt info om de forskjellige medlemsgruppene og medlemskapsordningene som vi har på Moss & Rygge GK, samt servicetilbud i golfparken.

I løpet av kvelden vil det bli arrangert en uhøytidelig putte-konkurranse.  Etter avsluttet konkurranse vil det bli premieutdeling og servering av kaffe med «noget attåt».

Påmeldingsfrist 3. juni. Kontakt Gry F. Wilhelmsen på mobil nr 918 54 473 eller e-post til gry.froland@sparebank1.no

Håper vi ses! 

Her kan du lese litt om damegolfen i klubben.

Dette er et tilbud til alle golfdamene i Moss & Rygge golfklubb.

Årets damegolf startet forsiktig opp onsdag 26. april i fint vårvær med kun 4 spillere.

Vi samles hver onsdag fremover til en 9-hulls runde og første flight går ut fra kl 16.30.

Det er ønskelig at dere sender inn påmelding på mail eller ringer til Dagfinn eller Åge innen kl. 12 på tirsdag (dagen før) slik at vi kan sette opp flighter og planlegge spille form på forhånd, men du er også hjertelig velkommen dersom du ikke er forhåndspåmeldt.

Det koster kr 70,- pr gang. Litt av summen går til premier. I tillegg får dere servert vaffel, kanelbolle eller wienerbrød og kaffe/te etter golfrunden.

Pengene innbetales ved henting av scorekort i kafeen til den ansvarlige for dagens golfrunde.  Samtidig så gir dere beskjed til vedkommende om hva dere ønsker av bevertning sånn at dette er klart når vi kommer inn fra runden.

I løpet av sesongen vil vi variere spillet mellom ulike spille former, og det vil bli både individuelt spill og lagspill.

Overskuddet fra innskuddspengene ved sesongens slutt vil bli brukt til noe sosialt for damegruppa. Hva og når det blir ønsker vi at dere skal være med å bestemme.

For dere som er på Facebook kan vi opplyse at vi har en egen gruppe «Moss & Rygge GK Damer». Her kan man dele alt fra dagens runde til info om fremtidige arrangementer osv.

Damegruppa er en sosial gruppe med stort spenn i alder og handicap.

I perioden 5. juli til 2. august blir det «sommerferie» og ingen organisert damegolf, men den som ønsker kan spille og organisere flighter på eget initiativ.

Vel møtt til årets sesong med damegolf for både nye og «gamle» medlemmer!