30.01.2023
mandag
mossogrygge
I dag
Banen er
Stengt
Banen
Rangen er
Stengt
2
aktiviteter i dag
Aktiviteter
Del
Del
ArrowDown_Orange
mossogrygge
ArrowDown_Orange
gb_logo%20(1)
Tilbake

Damegolf

Damegruppen i Moss & Rygge GK er meget aktiv og vi prøver å legge forholdene til rette for at nye medlemmer skal føle seg velkommen.
Den store damedagen på Moss & Rygge GK er onsdag ettermiddag. Vi treffes gjennom hele sesongen, og spiller interne turneringer i en meget uhøytidelig og avslappet atmosfære. Det trekkes flighter, og vi varierer på turneringsformene. Uansett om du har høyt eller lavt handicap, er du velkommen til å spille sammen med oss. Onsdagen avsluttes med kaffe og premieutdeling. 
 
Golfsesongen avsluttes med golf turnering og høstfest i klubbhuset.  De av damene som har gjort seg bemerket i løpet av sesongen, får sin velfortjente utmerkelse.
 
I april / mai arrangerer vi en bli kjent kveld med planleggingsmøte og manekengoppvisning . Det er en markering av at en ny golfsesong er i anmarsj! 
 
Vi ønsker at flere damer har lyst til å bli med oss.
DU er hjertelig velkommen!

Hilsen
Damegruppa

Facebook gruppe
Damegruppa har egen facebook gruppe som heter "Moss & Rygge GK Damer". Dersom du ikke er medlem av denne FB-gruppen send sms til 918 54 473 og be om å bli invitert
Dame aktiviteter:
Faste ukeaktiviteter:
Vi har ingen faste aktiviteter.
Kommende aktiviteter:
Vi har ingen planlagte aktiviteter.
Aktuelt
Kypros1

Bli med på medlemstur til Kypros

Evje Golfklubb inviterer til sesongstart 2023 på Korineum Golf & Beach Resort nord på Kypros fra 11. til 18. mars. Resorten har en 18 hulls championship golfbane, par 72, 6,232 meter lang. Her finnes også et bra treningsområde, spa og basseng.
#Medlem, Dame, Herre, Senior, Junior
Publisert: 31.10.2022 12:56
Les mer
Frost

Sesongslutt søndag 23. oktober!

Søndag 23. oktober setter vi punktum for en strålende sesong på Evje. Administrasjonen, styret og head greenkeeper har vurdert værsituasjonen, og har kommet frem til at banen nå er så våt at videre spill vil føre til unødvendig stor skade på banen.
#Medlem, Gjest, Nybegynner, Dame, Herre, Senior, Junior
Publisert: 18.10.2022 10:56
Simulator

Simulatorene åpner 14. oktober

Fredag 14. oktober kl 12.00 åpner simulatoren for høsten og vinteren. Åpningstider for booking er alle dager fra 08.00-22.00. Vennligst bruk kun rene sko i simulatoren. Kun lov med baller uten tusjmerker.
#Medlem, Nybegynner, Dame, Herre, Senior, Junior
Publisert: 14.10.2022 09:00
Les mer
Vinner39mesteren

39-Mesteren

Årets siste turnering på Moss & Rygge Golfklubb gjennomført tisdag 11. oktober. Det var 68 deltakere og vinner i herre og dameklassen ble Hallvard Roskifte og Berit Gretland. Gratulerer!
#Medlem, Dame, Herre, Senior
Publisert: 12.10.2022 12:48
Les mer
Se flere nyheter
Nyheter
damekomite:
Leder damekomiteen
Gry Ellen Frøland Wilhelmsen
Seniorgolf
Herregolf
Juniorgolf