03.10.2022
mandag
mossogrygge
11°
I dag
Banen er
Åpen
Banen
Rangen er
Åpen
2
aktiviteter i dag
Aktiviteter
Del
Del
ArrowDown_Orange
mossogrygge
ArrowDown_Orange
gb_logo%20(1)
Tilbake

Damegolf

Damegruppen i Moss & Rygge GK er meget aktiv og vi prøver å legge forholdene til rette for at nye medlemmer skal føle seg velkommen.
Damedag
Årets organiserte Damegolf på onsdagene er nå avsluttet. Tusen takk for sesongen 2022!
Den store damedagen på Moss & Rygge GK er onsdag ettermiddag. Vi treffes gjennom hele sesongen, og spiller interne turneringer i en meget uhøytidelig og avslappet atmosfære. Det trekkes flighter, og vi varierer på turneringsformene. Uansett om du har høyt eller lavt handicap, er du velkommen til å spille sammen med oss. Onsdagen avsluttes med kaffe og premieutdeling. 
 
Golfsesongen avsluttes med golf turnering og høstfest i klubbhuset.  De av damene som har gjort seg bemerket i løpet av sesongen, får sin velfortjente utmerkelse.
 
I april / mai arrangerer vi en bli kjent kveld med planleggingsmøte og manekengoppvisning . Det er en markering av at en ny golfsesong er i anmarsj! 
 
Vi ønsker at flere damer har lyst til å bli med oss.
DU er hjertelig velkommen!

Hilsen
Damegruppa

Facebook gruppe
Damegruppa har egen facebook gruppe som heter "Moss & Rygge GK Damer". Dersom du ikke er medlem av denne FB-gruppen send sms til 918 54 473 og be om å bli invitert
Dame aktiviteter:
Faste ukeaktiviteter:
Vi har ingen faste aktiviteter.
Kommende aktiviteter:
Medlemstur til La Finca
lør. 05. nov
Moss & Rygge Golfklubb inviterer til avslutning på golfsesongen 2022 på La Finca Golf & Spa Resort 5. til 12 november. La Finca er en flott 5* resrot, ca 30 minutter fra flyplassen i Alicante.
La Finca - Spania
Les mer
Aktuelt
SeniorAskim

Vant sammenlagt med god margin

I årets siste lagmatch i Askim 13. september ble Moss & Rygge nr 6. Sammenlagt ble vi imidlertid en klar vinner hele 54 poeng foran Skjeberg.
#Medlem, Dame, Senior
Publisert: 13.09.2022 17:40
Moss-vant-i-mork

Moss best på Mørk!

Moss & Rygge var igjen best på lagmatchen på Mørk i regi av Østfold Seniorgolf fredag 2. september, og innkasserte med det sin femte av åtte mulige seire i årets sesong.
#Medlem, Dame, Senior
Publisert: 03.09.2022 09:23
IMG_10731-1

Damebesøk fra Gjerdrum Golfklubb

På augustmånedens siste dag hadde vi besøk av 11 blide damer fra Gjerdrum Golfklubb. Det ble en hyggelig 18-hulls runde i strålende solskinn med avslutning på Short Stop etterpå
#Medlem, Dame
Publisert: 01.09.2022 20:12
VinnereOstfoldSenior

Anita og Inge vant!

Våre spillere bet godt fra seg i Østfold Seniormester på Skjeberg 29. august. Anita Sandtrø vant i damer klasse A, og i herrer klasse B ble Inge Hammersmark vinner, mens Thor Gulbrandsen og Per Vorum ble hhv nr 3 og 4. Spesielt imponerende av Per med sitt ekstra fysiske handicap. Vi gratulerer!
#Medlem, Dame, Herre, Senior
Publisert: 30.08.2022 08:14
Les mer
Se flere nyheter
Nyheter
damekomite:
Leder damekomiteen
Gry Ellen Frøland Wilhelmsen
Seniorgolf
Herregolf
Juniorgolf