30.01.2023
mandag
mossogrygge
I dag
Banen er
Stengt
Banen
Rangen er
Stengt
2
aktiviteter i dag
Aktiviteter
Del
Del
ArrowDown_Orange
mossogrygge
ArrowDown_Orange
gb_logo%20(1)
Tilbake

Juniorgolf

Moss & Rygge golfklubb har en aktiv golfgruppe. Her finner vi en fin blanding av barn og ungdom som er nybegynnere, samt junior og senior elitespillere som konkurrerer på høyt nasjonalt og internasjonalt nivå.
Juniorgruppa har en rekke aktivitets- og treningstilbud på alle ferdighets- og alderstrinn. 

Juniorgruppa legger stor vekt på å skape gode sosiale forhold, hvor barn og ungdom kan utvikle sin golf gjennom øving og lek. Gruppen arrangerer også turer til andre golfbaner, slik at unge spillere får anledning til å oppleve nye spennende miljøer og få inspirasjon til å dyrke sin lidenskap til golf.
 
I vinterhalvåret forgår det meste av treningen i simulatorsenter på klubben. Når sesongen starter så flytter vi aktiviteten til vårt utmerkede golfanlegg. Her blir spesielt ungdommene tatt hånd om av profesjonelle trenere, som ikke bare vektlegger det sportslige, men også regler og etikette på golfbanen.
3X klubber
Junior aktiviteter:
Faste ukeaktiviteter:
Vi har ingen faste aktiviteter.
Kommende aktiviteter:
Vi har ingen planlagte aktiviteter.
Aktuelt:
Kypros1

Bli med på medlemstur til Kypros

Evje Golfklubb inviterer til sesongstart 2023 på Korineum Golf & Beach Resort nord på Kypros fra 11. til 18. mars. Resorten har en 18 hulls championship golfbane, par 72, 6,232 meter lang. Her finnes også et bra treningsområde, spa og basseng.
#Medlem, Dame, Herre, Senior, Junior
Publisert: 31.10.2022 12:56
Les mer
Frost

Sesongslutt søndag 23. oktober!

Søndag 23. oktober setter vi punktum for en strålende sesong på Evje. Administrasjonen, styret og head greenkeeper har vurdert værsituasjonen, og har kommet frem til at banen nå er så våt at videre spill vil føre til unødvendig stor skade på banen.
#Medlem, Gjest, Nybegynner, Dame, Herre, Senior, Junior
Publisert: 18.10.2022 10:56
Simulator

Simulatorene åpner 14. oktober

Fredag 14. oktober kl 12.00 åpner simulatoren for høsten og vinteren. Åpningstider for booking er alle dager fra 08.00-22.00. Vennligst bruk kun rene sko i simulatoren. Kun lov med baller uten tusjmerker.
#Medlem, Nybegynner, Dame, Herre, Senior, Junior
Publisert: 14.10.2022 09:00
Les mer
SrixonSamlet-1536x897

Engeseth og Farhang sørget for Oslo-jubel i Moss

Årets nest siste Srixon Tour-turneringer fant sted på Moss & Rygge og Drøbak denne helgen. Det ble jevnt helt inn i flere klasser.
#Medlem, Junior
Publisert: 13.09.2022 17:37
Les mer
Se flere nyheter
Nyheter
juniorkomite:
Juniorleder
Hans Jørgen Sørensen
Seniorgolf
Herregolf
Damegolf