Trenere

Moss & Rygge Golfklubb

Moss & Rygge Golfklubb har to trenere på laget. De har lang erfaring som trenere og spillere på høyt nivå i Norge og internasjonalt. Jørgen Hillås har allerede vært headpro hos oss i noen år og har trent frem mange juniorer i tillegg til å hjelpe våre øvrige medlemmer til å bli bedre golfspillere. Anders Kristiansen kom til oss i 2019, et kjent navn i Norge som spiller nå også som trener.

God fagkunnskap

HeadProen du treffer på Evje er PGA-utdannet teaching pro, som står for god fagkunnskap innenfor alt som har med golf å gjøre. – fra trening og undervisning til kyndig rådgiving, profesjonell testing og personlig tilpasning – custom fitting – av golfutstyr. 


Rett plass

Du finner golfshoppen på Evje i klubbhuset, bare noen skritt fra første teested og midt mellom niern og tiern om du skulle trenge påfyll av baller eller pegger. Står ikke Jørgen eller Anders bak disken, så treffer du dem nok på drivingrangen, en av øvelsesgreenene – eller kanskje på banen. 


Stort utvalg

Vi lytter til medlemmene våre, besøker golfmesser og vurderer nyheter før vi velger ut det vi mener er det beste fra de beste hvert år. 


 

 

Treningstips
Slå sanden ut av bunkeren
Peg opp smart
Chip over bunker
Slå lengre driver
Grunnleggende strategi
Slå nedoverbakke
Slå oppoverbakke
Proshop
Treningstilbud
Book en protime
Tilbud i proshop
Åpningstider
Del sosialt:
J%C3%B8rgen%20Hill%C3%A5s
Jørgen Hillås
Headpro
997 13 289
Anders%20Kristiansen
Anders Kristiansen
Pro
909 67 995