18.05.2024
lørdag
Tirsdag
23.04.2024
24.09.2024
Torsdag
25.04.2024
26.09.2024
mossogrygge
17°
I dag
Banen er
Åpen
Banen
Rangen er
Åpen
2
aktiviteter i dag
Aktiviteter
Del
Del
ArrowDown_Orange
mossogrygge
ArrowDown_Orange
gb_logo%20(1)
Tilbake
Sjekk ut våre nye hjemmesider
Moss & Rygge golfklubb har gjennom vinteren jobbet med nye hjemmesider som skal gi medlemmer, gjester, nybegynnere og andre bedre og mer riktig informasjon til enhver tid.

Publisert: 28. februar 2022
Sjekk ut våre nye hjemmesider
Vi har gjennom de siste årene hatt et overordnet mål om å kommunisere bedre til alle våre kundegrupper, men først og fremst medlemmene. Gjennom mye prøving og feiling har vi kommet frem til at jo tidligere vi finner ut hvem vi snakker med, jo bedre kommunikasjon kan vi oppnå.

Hvem er jeg...
Enten du er medlem, nytt medlem i klubben eller gjest har du som regel ulikt informasjonsbehov på en golfklubb. Medlemmene kjenner banen og klubben godt og ønsker først og fremst å finne ut hva som skjer i klubben i dag, eller den nærmeste fremtiden. Nyheter, aktiviteter, kurs, trening, medlemstilbud osv. innenfor de forskjellige medlemsgrupperingene senior, dame, herre og junior. 

skjermbilde 2022-02-28 kl 13 32 28
Er du gjest har du kanskje større behov for å finne ut litt om banen, hvor mange slag du har og om det er noe tilbud på mat før eller etter runden. Ikke nødvendig å fortelle en gjest om årsmøte o.l. 

Vi har i den sammenheng også laget en egen side for de som er nye i klubben. Hensikten med denne siden er at de raskt kan sette seg inn i hvordan klubben fungerer, hva som er tilgjengelig for meg som nytt medlem - rett og slett bli raskes mulig kjent med hvordan klubben er.

Vi har i tillegg laget en egen side for de som kanskje vurderer å begynne med golf. En veiviser som tar de igjennom hva som må til for at nettopp du skal kunne starte en golfkarriere. 

skjermbilde 2022-02-28 kl 13 33 00
Banestatus
Banestatus er enkelt tilgjengelig i menyen til enhver tid. Vårt mål med denne er at du skal få statusoppdateringer om hva som til enhver tid skjer på banen. Alt fra små oppgaver som har liten betydning for deg som spiller, til større og mer inngripende oppgaver som vil kunne påvirke opplevelsen nettopp denne dagen. Målet er at ingen skal bli overrasket over at det hele tiden jobbes på banen - med utbedringer og endringer som til syvende og sist skal gi deg som kunde en bedre golfopplevelse.

Full rulle
Nytt av året er også at våre banearbeidere hver dag skal måle hastigheten etter klipping på en bestemt green. Foreløpig har vi ikke landet på hvilken green det blir, men det vil bli kommunisert så snart vi vet. Oversikten vil være tydlig å finne under banestatus og på informasjonsskjermer på anlegget og vil vise dagens og gårsdagens hastighet på greenene. Forbehold om at det ikke alltid måles stimp.

skjermbilde 2022-02-28 kl 13 32 47
Aktiviteter

Gjennom en normal uke i en golfklubb skjer det mange forskjellige aktiviteter. Vi har laget en komplett aktivitetskalender hvor du som medlem og gjest kan orientere deg om alt fra:
 • Treninger
 • Kurs
 • Møter
 • Demodager
 • Dugnader
 • Turneringer
 • Veien til Golf
 • m.m.

Alle aktiviteter vil også bli segmenter til forskjellige målgrupper. Er du f.eks. en damegolfer, vil du under damegruppas egen side finne informasjon om aktuelle aktiviteter som eksklusivt er ment for denne gruppen, eller som også passer denne gruppen. På den måte vil det forhåpentligvis være lett for deg å finne ut hva som skjer i klubben i dag, denne uken eller resten av sesongen.

Dagens fra restauranten
Restaurant Short Stop vil hver uke tilby dagens fisk, kjøtt og vegetar rett. På nettsidene og infoskjermene vil du raskt kunne la deg friste av litt mat. 

Banen
Som vanlig har vi lagt en del informasjon tilgjengelig under banesiden. Her vil du finne oppdatert baneguide, scorekort med film fra hullene, samt en ny slopetabell med slopeberegner som gjør det enklere å finne dine tildelte skal.
skjermbilde 2022-02-28 kl 14 11 55

Klubben håper du finner de nye nettsidene fine og brukervennlige og setter stor pris på tilbakemeldinger - enten positive eller negative. Den eneste måten å bli bedre på er å være åpen for endring og utvikling.