28.11.2023
tirsdag
mossogrygge
-4°
I dag
Banen er
Stengt
Banen
Rangen er
Stengt
2
aktiviteter i dag
Aktiviteter
Del
Del
ArrowDown_Orange
mossogrygge
ArrowDown_Orange
gb_logo%20(1)
Banen og driving rangen er stengt for sesongen.
Vi ønsker velkommen tilbake i 2024. Simulatoren er åpen. Booking skjer i Matchi.
Tilbake

Trenere

Moss & Rygge Golfklubb har tre trenere på laget. De har lang erfaring som trenere og spillere på høyt nivå i Norge og internasjonalt. Jørgen Hillås har allerede vært headpro hos oss i noen år og har trent frem mange juniorer i tillegg til å hjelpe våre øvrige medlemmer til å bli bedre golfspillere. Anders Kristiansen kom til oss i 2019, et kjent navn i Norge som spiller, nå også som trener. Erik Gillebo er trener og er under utdanning som trener.
Våre trenere:
Anders%20Kristiansen%20(1)
Anders Kristiansen
Pro
erik
Erik Gillebo
Proshop/trener
Treningstilbud
Book en protime
Tilbud i proshop
Proshop
God fagkunnskap
HeadProen du treffer på Evje er PGA-utdannet teaching pro, som står for god fagkunnskap innenfor alt som har med golf å gjøre. – fra trening og undervisning til kyndig rådgiving, profesjonell testing og personlig tilpasning – custom fitting – av golfutstyr. 

Rett plass
Du finner golfshoppen på Evje i klubbhuset, bare noen skritt fra første teested og midt mellom niern og tiern om du skulle trenge påfyll av baller eller pegger. Står ikke Jørgen eller Anders bak disken, så treffer du dem nok på drivingrangen, en av øvelsesgreenene – eller kanskje på banen. 

Stort utvalg
Vi lytter til medlemmene våre, besøker golfmesser og vurderer nyheter før vi velger ut det vi mener er det beste fra de beste hvert år. 
Treningstips:
Slå sanden ut av bunkeren
Peg opp smart
Chip over bunker
Slå lengre driver
Grunnleggende strategi
Slå nedoverbakke
Slå oppoverbakke