18.05.2024
lørdag
Tirsdag
23.04.2024
24.09.2024
Torsdag
25.04.2024
26.09.2024
mossogrygge
17°
I dag
Banen er
Åpen
Banen
Rangen er
Åpen
2
aktiviteter i dag
Aktiviteter
Del
Del
ArrowDown_Orange
mossogrygge
ArrowDown_Orange
gb_logo%20(1)
Tilbake

Trenere

Moss & Rygge Golfklubb har tre trenere på laget. Erik er Hovedtrener og vært trener på Evje i 4 år. Tonje er under utdanning på høyskolen i innlandet for å bli PGA coach, og er allerede ferdig utdannet trener2. Anders Kristiansen kom til oss i 2019, et kjent navn i Norge som spiller, nå også som trener. Trenger du hjelp med golfsvingen eller vil ta en prat om trening så ta kontakt med trenerne.
Våre trenere:
erik
Erik Gillebo
Hovedtrener
Anders%20Kristiansen%20(1)
Anders Kristiansen
Pro
Tonje%20nettside
Tonje Justsen
Trener
Treningstilbud
Book en protime
Tilbud i proshop
Proshop
God fagkunnskap
Trenerne du treffer på Evje er har god fagkunnskap innenfor alt som har med golf å gjøre. – fra trening og undervisning til kyndig rådgiving, profesjonell testing og personlig tilpasning – custom fitting – av golfutstyr. 

Rett plass
Du finner golfshoppen på Evje i klubbhuset, bare noen skritt fra første teested og midt mellom niern og tiern om du skulle trenge påfyll av baller eller pegger. Står ikke Erik, Tonje eller Anders bak disken, så treffer du dem nok på drivingrangen, en av øvelsesgreenene – eller kanskje på banen. 

Stort utvalg
Vi lytter til medlemmene våre, besøker golfmesser og vurderer nyheter før vi velger ut det vi mener er det beste fra de beste hvert år. 
Treningstips:
Slå sanden ut av bunkeren
Peg opp smart
Chip over bunker
Slå lengre driver
Grunnleggende strategi
Slå nedoverbakke
Slå oppoverbakke